Dijous, 18 de març de 2021 – Recordatori del Dia Global d’Acció pel Clima – 19M i de l’acció portada a la ciutat de Barcelona de la mà de Fridays For Future Barcelona.

ENS CONSUMEIXEN, ENS PRECARITZEN I #ENSROBENELTEMPS

El pròxim 19 de març, davant l’auge de les reivindicacions socials, Fridays For Future ens mobilitzem arreu del món en el dia d’Acció Global pel Clima, arribant a ser més de 700 pobles i ciutats arreu del món i desenes a l’estat espanyol.

Denunciem aquest sistema que ens deixa sense futur i ens precaritza el present davant d’una crisi social i ecològica sense precedents. Que ens roba el temps contaminant el nostre aire i la nostra aigua, per créixer més. Que ens roba el temps amb la inacció política davant l’emergència climàtica, per fer créixer el que ja està col·lapsant. Amb un increment massiu de l’atur juvenil a Catalunya ens trobem en condicions que ens aboquen a sobreviure i no a viure. No podem normalitzar el que no és normal.  

Sabem, però, que no estem soles en aquesta reivindicació. Més d’una cinquantena d’entitats, sindicats i associacions s’han adherit ja al manifest d’aquest proper 19M. Sumat a això, el vídeo promocional, realitzat en col·laboració amb Climate Sessions, compta ja amb més de 45 mil impressions a Twitter i més de 6500 visualitzacions a Instagram, amb ampli ressò també a escala estatal i internacional.

ÉS TEMPS D’ACTUAR. Mentre es mantinguin tantes i tantes incoherències, nosaltres seguirem denunciant que ENS ROBEN EL TEMPS, ens roben el futur, i ens roben la vida. 

DESCRIPCIÓ de l’ACCIÓ a BARCELONA

  • Divendres 19 de Març, 17:30 h
  • Arc de Triomf de Barcelona
  • Acte reivindicatiu amb música, performance i parlaments.
  • Se seguiran totes les mesures sanitàries de seguretat anunciades per la Generalitat. L’aforament de l’acció no estarà limitat gràcies a l’ampli espai que comprèn el permís de concentració. Amb tot, s’assegurarà el compliment de la màxima “distància – mans – mascareta” amb un grup de seguretat que garantirà el metre i mig mínim de separació, gel hidroalcohòlic disponible de manera gratuïta per a totes les assistents i l’ús obligatori de la mascareta.
  • Les adhesions al manifest pels col·lectius continuaran obertes fins al final del dia 19.

Anotació: Enviarem un correu després de l’acció amb material fotogràfic.

Correu: fridaysforfuture.bcn@gmail.com